Companie

 

S.C. GLUON SRL, societate cu capital exclusiv privat  are ca obiect de activitate productia,vanzarea si distributia produselor in domeniul managementului deseurilor si eliminarea factorilor poluanti. Unic importator si  distribuitor in Romania pentru produsele EUROVIX Italia si JORAFORM Suedia, firma Gluon reuseste sa acopere o arie extinsa in rezolvarea problemelor legate de valorificarea deseurilor menajere si industriale, deseuri verzi provenite din gradini si parcuri, eliminarea mirosurilor din statiile de epurare, ferme animale, ferme agricole, rampe gunoi, etc.

Principalele domenii  de activitate ale firmei sunt:

 

  • Comercializarea de biopromotori: MEDIU - FERME DE ANIMALE - APA - AGRO

1314

SC GLUON detine solutii si tratamente eficiente pentru: statii de epurare, ferme de animale, ferme agricole, rampe de gunoi ecologice, tratamente pentru fose septice, intretinere spatii industriale si comerciale, substantele folosite  fiind 100% naturale si biodegradabile.

 

  • Comercializarea utilajelor de producere a compostului

Compania noastra are o experienta indelungata in compostarea deseurilor menajere si in rezolvarea problemelor generate de gunoaie. Oferim utilaje atat pentru compostul individual, utilaje JORA tip JK, avand diverse capacitati functie de solicitarile clientilor (JK127, 270, 400, 5100) cat si industrial sistemul BIOCONTAINER Bicameral JK10400 si BIOCONTAINER UNICAMERAL

270  10400 uni

 

  • Comercializarea uneltelor pentru intretinere si amenajare gradini

u1  u2   

Specialistii nostri ofera consultanta pentru fiecare aplicatie transmisa pentru a oferi cele mai bune solutii functie de solicitarile clientilor si obiectivele urmarite a fi atinse prin solutia propusa. Un avantaj oferit de firma GLUON in comparatie cu concurenta o constituie oferirea de servicii post vanzare, colaborarea cu clientii continuand si dupa vanzarea produselor prin urmarirea functionarii si rezultatelor obtinute.

 

SC GLUON SRL – GARANTIA UNOR PRODUSE SI SERVICII DE CALITATE!

 

Livrare rapida

Sistemul integrat de cotare computerizata, de gestionare a comenzilor si de control al stocurilor dezvoltat pentru maximizarea eficienta a afacerii noastre, ne permite sa avem un control complet in toate etapele derularii unei comenzi.