Unelte de gradina

 

unelte

 

Uneltele de gradina productie JORAFORM AB sunt fabricate din otel inoxidabil si lemn de frasin ceruit, usoare si frumos modelate.
Utilizarea uneltelor imbunatateste experiența dumneavoastra de grădinărit.  De fapt,  acestea sunt unelte de calitate superioara cu o durata de viata mare.


Sapaliga pentru plivit
 Una dintre cele mai populare unelte de gradina,  sapaliga este ideala în jurul plantelor sau zonelor mai mari, pentru a prasi solul si a face randuri pentru seminte.  Materialul din oțel inoxidabil protejează unealta pentru o viață mai lungă și este instrumentul optim de lucru pentru orice gradina indiferent dimensiune sau curte.
 

Furca
 Unealta perfecta  pentru locuri de muncă brute si utila atunci când trebuiesc pregătite gramezi mai mici.
 

Grebla
Conceput pentru a cultiva solul de suprafață și, de asemenea,  nivelul de pe sol înainte de semănat,  de plantare sau de stabilire gazon.
 

Grebla de frunze
Ideal pentru a strange frunzele, decupaje de iarbă sau de paie groase de pe zonele de gazon și grădină. Cei 16 dinți din oțel inoxidabil, nu numai că asigură rezistență și aderență puternică în timpul utilizării, dar,  de asemenea,  protejează unealta pentru o durata de viață mai lungă.
 

Cultivatorul
Acest instrument este ideal pentru a stabili gramezi mici de sol sau randuri de plante.

 

Lopata

Unealata cu lama ascutita perfecta pentru sapat,  plantat si pentru delimitarea suprafetelor gazonate.  Design‑ul  garanteaza o poziţie corecta de lucru.
    

unelte de gradina